logo
Detta är en berättelse om Blomsholm herrgård

Gert13 på Flashback berättar

Dela Tweeta

Finns en hel del hemsökta platser runt där jag bor. De mest kända är Blomsholms herrgård, har en väns mamma som har varit med om en ruggig händelse där uppe.

De flyttade från Göteborg till min stad för några år sedan. Familjen har en hund som mamman tog en tur med upp till Blomsholm. När hon går förbi herrgården ser hon en man med hög hatt klädd i galoner. Självklart blir hon rädd och springer därifrån, detta var på kvällen. Efteråt blev hon väldigt rädd och tänkte inte mer på det. Ett år senare har familjen middag med en annan familj de lärt känna i min stad, då berättar den andra familjen att Blomsholm är hemsökt av en man som går klädd i galoner och hög hatt. Han dog för flera 100-år. (mer info finns på https://paranormal.se/topic/conrad_von_ranck.html https://paranormal.se/topic/blomsholms_herrgard.html )

Han varnar förbipassande folk för faror och man bör följa hans råd. Det sjuka med allt var att hon inte ens visste om det förrän ett år efter. Tänk er.

Finns även ett hus i centrum som var ett likhus i början av 1900-talet, nu är det en vanlig villa. Där sägs det också spöka. Samt ett annat gammal vandrarhem som också ligger centralt.

Läs om Blomsholm herrgård

© spokhus.se 2024